Протестували по швидкодії флагмани Xiaomi Mi 10 Pro проти iPhone 11 Pro Max

Все вельми неоднозначно

Xiaomi Mi 10 Pro – найшвидший і найдорожчий смартфон компанії. Коштує він мінімум 715 доларів, і це в Китаї. Скільки за апарат проситимуть на інших ринках, можна лише гадати.

І, якщо надбавка буде відчутною, потенційний покупець Mi 10 Pro цілком може задуматися над придбанням якогось іншого смартфона, аж до моделей Apple.

Свіже порівняння дозволяє нам подивитися, чи може новинка Xiaomi обійти за швидкістю роботи iPhone 11 Pro Max. В даному випадку, звичайно, за ціною апарати непорівнянні, але ж той же iPhone 11 заснований на такій же платформі, що і його старший брат.

В даному випадку порівняння вироблено «вручну», так що результати варто оцінювати відповідно. Але все одно видно, що запуск багатьох програм відбувається на смартфонах приблизно за один час, різниця лише в анімаціях, через які iPhone трохи більш плавний і трохи менш швидкий.  

Але в деяких програмах різниця все ж є досить помітною, причому швидше виявляється то один, то інший учасник тестування.

Вражає різниця в рендерингу відео: флагман Apple впорався із завданням за 13 секунд, а новинка Xiaomi – за 81 секунду! Тобто різниця більш ніж в шість разів. Також iPhone часто швидше справляється з запуском ігор.

У підсумку виграв Xiaomi Mi 10 Pro, але перемога тут вельми умовна. У більшості випадків різниця була мінімальна, і не факт, що вона не обумовлена ​​різницею в часі натискання на іконки. При цьому iPhone в рази швидше при рендерингу відео і все ж помітно швидше при запуску ігор. В цілому ж можна говорити про те, що смартфони дуже близькі за швидкістю роботи.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.