Представлений революційний смартфон Vivo APEX 2020 з підекранною камерою

Китайці створили дизайн майбутнього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раз на рік Китайська компанія Vivo проводить презентацію з серії APEX, які зазвичай отримують концептуальні рішення, ще не дійшли до масових девайсів. Гаджети вендора одними з перших отримали фронтальну камеру в висувному механізмі, а торішній APEX 2019 взагалі не мав кнопок і роз’ємів.

У 2020 році Vivo перейшла на новий рівень, пише Android Central. APEX 2020 отримав 6,45-дюймовий екран-«водоспад», бічні рамки якого згинаються під кутом 120 °. Більшість гаджетів з аналогічною технологією мають кут лише 90 °. Смартфон зберіг безкнопочний дизайн – клавіші реагують на тиск, вони заховані під екран. Дисплей пристрою цілком виконує роль фронтального динаміка. Є підтримка швидкої зарядки на 60 Вт.

Vivo APEX 2020 виявився серед перших смартфонів, які отримали подекранную фронтальну камеру з роздільною здатністю 16 Мп. Правда, прикладів фотографій на цей датчик поки немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії заявили, що їх смартфон перший в світі отримав «безперервне збільшення» – гаджет використовує комбінацію об’єктивів з 4 груп з двома фіксованими і двома рухомими датчиками для досягнення цього ефекту. Також APEX 2020 отримав «просунуту» систему стабілізації зображення.

Vivo не збирається запускати масове виробництво APEX 2020 для продажу. Більшість фукнцій з концепт-смартфона варто очікувати в новому поколінні Vivo NEX.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.