Витоки Oppo FIND X2 Pro розкрили деталі про камеру смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo Find X2 Pro, який має модельний номер “CH2025”, був помічений в базі Bluetooth SIG, де стали відомі його ключові характеристики. Нам стало відомо, що Find X2 Pro отримає потрійну камеру, в якій будуть три сенсори: 48МП, 48МП і 13МП. Раніше цього дня вже появились ключові деталі про ці сенсори.

Основним сенсором в Find X2 Pro буде Sony IMX689. Є інформація про те, що Sony IMX689 – це спільна розробка Oppo i Sony і вона дебютує у серії Find X2.

Другою камерою в сетапі буде Sony IMX586, який використовується в багатьох флагманах та середньбюджетниках. Oppo Find X2 має кодовий модельний номер CPH2023. На даний момент небагато інформації про те, чим саме смартфон будуть відрізнятись.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo Find X2 Pro запропонує дисплей діагоналлю 6.7 дюйма AMOLED роздільною здатністю 3К та з частотою оновлення дисплея 120Гц. В основі смартфона лежить флагманський чіпсет Snapdragon 865 в парі з до 12-ти ГБ оперативної пам’яті. Очікується, що смартфон отримає підтримку швидкої зарядки потужністю 65W і важитиме 192 грами.

Смартфон буде поставлятись на Android 10 з ColorOS 7.0. Іншими фішками смартфона повинні стати: сканер відбитка пальця в дисплеї, спів-процесор М1, внутрішня пам’ять стандарту UFS 3.0, Wi-Fi 6 та NFC. Також смартфон повинен отримати бездротову зарядку потужністю 30W і реверсивну бездротову зарядку на 10W. Жодної інформації про ціни поки нема.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.