OPPO розкрила можливості дисплея флагманського Find X2 (відео)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до підготовлювану прем’єри флагманського смартфона Find X2 компанія OPPO опублікувала офіційний відеоролик, який демонструє можливості дисплея нового гаджета. Як виявилося, крім високої частоти оновлення, новинка буде примітна рядом інших особливостей, включаючи «телевізійну» технологію згладжування динамічного зображення.

Промо-ролик розбитий на три епізоди, кожен з яких підкреслює одну з особливостей дисплея флагманського пристрою. Перший акцентує увагу на формі екрану і підвищену частоту оновлення, значення якої становить 120 Гц. Другий фрагмент демонструє можливості передачі кольору – за заявою виробника, матриця гаджета з підтримкою стандарту HDR10 здатна відображати мільярд відтінків.

Третій епізод тизера присвячений роботі технології компенсації руху, використовуваної деякими телевізорами для відображення плавною картинки в динамічних сценах. Віце-президент OPPO Брайан Шен також зазначив, що максимальна яскравість дисплея Find X2 складе до 1200 ніт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс флагманського смартфона повинен був відбутися модель 22 лютого на виставці Mobile World Congress 2020 року, але через скасування заходу виробник переніс дату релізу новинки на 6 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.