Стали відомі характеристики нових флагманів від Motorola

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після дворічної перерви Motola цього року анонсує новий флагманський смартфон. Витоки інформації показали, що смартфон отримає назву Edge+. Сьогодні більше деталей про девайси стали відомі про інші середньобюджетні смартфони – Motorola One Mid та Motorola G8 Power Lite.

Motorola Edge+

Джерелом інформації став Мішаль Рахман з XDA-developers. Базуючись на твітах, можна сказати, що Motorola Edge+ отримає дисплей діагоналлю 6.67 дюймів з роздільною здатністю 2340 х 1080 та частотою оновлення 90Гц. Motorola Edge+ стане першим смартфоном з високою частотою оновлення, що стало вже стандартом для флагманів 2020-го року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже знаємо, що в основі смартфона буде топова платформа Snapdragon 865, а тест Geekbench показав, що він працюватиме в парі з 12-ма ГБ оперативної пам’яті та на Android 10 з коробки.

Мішаль додав, що в смартфоні буде акумулятор об’ємом понад 5000 мАг. Також в нього буде підтримка швидкої зарядки, і вона повинна бути вищою за 15W TurboPower, яка зараз поставляється зі смартфонами Motorola.

Motorola Edge+ буде доступний в оператора Verizon в США, а також вийде на міжнародний ринок.

Motorola One Mid

Серія Motorola One отримає нових членв цього року, і одним з них стане Motorola One Mid.

Смартфон отримає дисплей діагоналлю 6.53 дюйми та роздільною здатністю 2340 х 1080, але дизайн смартфона поки невідомий. В смартфонах Motorola вже були такі варіанти дизайну селфі-камери, як висувна камера, отвір в дисплеї та крапля, і, скоріш за все, новий смартфон компанії отримає якесь з цих рішень.

В основі нового смартфона буде платформа Snapdragon 675, як у Motorola One Hyper, який вийшов в лютому 2019-го. Об’єм батареї буде рівним 4000 мАг, конфігурації по оперативній та внутрішній пам’яті поки невідомі.

Moto G8 Power Lite

Motorola G Power був анонсований раніше цього місяця. Він отримав виріз в дисплеї, Snapdragon 665, чотири камери і акумулятор об’ємом 5000 мАг. Повыдомлялось, що він отримає полегшену модель, яка вийде під назвою G8 Power Lite.

Мішаль зазначив, що в основі смартфона буде MediaTek Helio P35 замість Snapdragon 665. Це все, що відомо про смартфон на даний момент.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.