Гнучкий Huawei Mate Xs можна буде зарезервувати з 26-го лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора директор користувацього відділу компанії Huawei Річард Ю показав новий гнучкий смартфон компанії – Huawei Mate Xs, який став наступником Mate X. Сторінка Huawei Mate Xs вже появилась на сторінці онлайн-магазину Jingdong Mall (JD). Смартфон вже доступний для резервації на сторінці китайського рітейлера. Там зазначено, що смартфон буде доступний для покупки з 5-го квітня.

Huawei презентувала свій перший гнучкий смартфон на Huawei Mate на Mobile World Congress (MWC) 2019. Huawei Mate Xs стане його наступником і отримає потужніший чіпсет та оновлений дизайн.

На JD сказано, що смартфон почне продаватися 5-го квітня о 10:08 am (по місцевому часу). Ціни на Huawei Mate Xs поки невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Mate Xs має офіційно заявлену ціну 2500 євро за версі. з 8-ма ГБ оперативної пам’яті та 512-ма ГБ внутрішньої пам’яті. Процесор отримав апгрейд з Kirin 980 до Kirin 990 з інтегрованим 5G модемом. Він працюватиме на EMUI з відкритою версією Android 10 та пропрієтарними сервісами HMS (Huawei Mobile Services). Мобільних сервісів компанії Google на новому гнучкому смартфоні Huawei не буде.

В Huawei Mate Xs буде чотиришарова конструкція дисплея. Два шари поліаміду будуть покривати гнучкий OLED-дисплей. Компанія також працювала над механізмом згину, щоб зробити його міцнішим та плавнішим у порівнянні з Mate X. Huawei Mate Xs дозволяє запускати одночасно до трьох програм на одному дисплеї – одна на лівій стороні дисплея і дві на правій.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.