Samsung Galaxy M31 офіційно анонсовано за ціною 200$

Новий середньобюджетний ряд компанії Samsung поповнився смартфоном Galaxy M31. Компанія випустила Galaxy M31 в Індії, як наступника Galaxy M30.

Новий Galaxy M31 буде намагатись конкурувати з Poco X2, Realme X2 та Redmi Note 8 Pro в плані ціни. Компанія Samsung пробує конкурувати з китайськими виробниками за допомогою підвищення вигідності в плані співвідношення ціна/характеристики в своїх серіях M та A, тому давайте глянемо, що в неї вийшло на цей раз.

Компанія Samsung зробила акцент на трьох основних фішках, які повинні спонукати потенційних покупців до покупки. Це квадрокамера, в якій основний модуль – 64МП, великий AMOLED-дисплей та дуже об’ємний акумулятор на 6000 мАг. В дисплеї є U-подібний виріз під фронтальну камеру. В основі смартфона лежить платформа Samsung Exynos 9611 в парі з 6-ма ГБ оперативної пам’яті. Є два варіанти внутрішньої пам’яті – 64 та 128 ГБ, її можна розширити до 512-ти ГБ.

Основна камера смартфона складається з чотирьох сенсорів – 64МП, 5МП макро, 5МП сенсор глибини і 8МП широка камера. Фронтальна камера тут на 32МП. Samsung додали до камери нічний режим. Також смартфон може знімати на обидві камери 4К відео, а також супер слоу-мо і таймлапс.

Samsung заявляє, що батарея на 6000 мАг дозволить вам використовувати смартфон протягом двох днів. Компанія заявляє два гарантовані випадки використання – до 21 години використання з інтернетом, до 48 годин дзвінків, до 26 годин програвання відео, і 119 годин програвання музики.

Звісно, ніхто не використує смартфон лише в одному сценарії використання підряд протягом такого проміжку часу, але 6000 мАг в будь-якому випадку дасть вам день використання, якщо не два. В коробці є зарядка потужністю 15W.

Версія 6/64 буде коштувати 208$, а 6/128 – 222$. За цю ціну смартфон досить непогано виглядає на фоні конкурентів і його можна розглядати до покупки. Він буде доступний на Amazon India з 5-го квітня в синьому та чорному кольорах.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.