iPhone 9 (SE 2) отримав шість нових кольорів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З кожним днем кількість чуток, інсайдів і рендерів iPhone 9 (SE 2) росте. Сьогодні створив нові зображення доступного айфона ресурс 9TechEleven. Він стверджує, що новинка буде представлена в шести кольорах: червоному, рожевому, чорному, білому, синьому і жовтому.

Реклама

Нові рендери виглядають цілком реально. Очікується, що смартфон отримає дизайн від iPhone 8. На подвійну-потрійну камеру ніхто не розраховував – це прерогатива флагманських моделей. Також очікується, що новинка отримає потужний процесор A13, 4,7-дюймовий дисплей і 3 Гб оперативної пам’яті. Вартість пристрою поки під питанням – частина аналітиків пророкує цінник в $ 399, частина в $ 400-500.

Вчора iPhone 9 помітили на офіційному сайті Apple. Однак, опублікований скріншот викликає сумніви. По-перше, це зображення з’являлося раніше і було заявлено, як рендер. По-друге, дизайн не той, що обіцяють аналітики.

З чуток, Apple представить доступний iPhone 31 березня. У продажу пристрій надійде не відразу, так як ключове виробництво припиняло свою роботу через коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: