Офіційно: флагмани Huawei P40 і P40 Pro представлять 26 березня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора відбувся великий захід Huawei, на якому компанія представила свої останні новинки – флагманський смартфон з гнучким екраном Mate Xsноутбук MateBook X Pro і планшет MatePad Pro. Але за лаштунками сталося ще одна важлива подія: генеральний директор Huawei Річард Ю (Richard Yu) розкрив дату офіційної прем’єри флагманів Huawei P40 і P40 Pro.

Так виглядає Huawei P40 Pro
Так виглядає Huawei P40 Pro

Їх, як виявилося, представлять майже рівно через місяць – 26 березня. Офіційний захід відбудеться в Парижі, і, якщо вже названа точна дата, навряд чи короноваріус якось перешкодить цій події.

А таким виявиться Huawei P40
А таким виявиться Huawei P40

На жаль, Річард Ю нічого не сказав про характеристики моделей, але цього ніхто і не чекав. З іншого боку, як мінімум дизайн новинок вже відомий. Те ж саме можна сказати і про однокристальні платформи Kirin 990 5G – більш продуктивне рішення з’явиться у Huawei тільки в другій половині року і дістанеться воно вже флагманів лінійки Mate 40. Huawei P40 Pro також може виявитися першим в світі смартфоном з 10-кратним оптичним зумом і новітнім датчиком Sony дозволом 52 Мп.  

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.