Xiaomi Mi 10 Pro 12/512 завтра виходить в продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маркетинговий директор Xiaomi Яо Лянг розповів, що топова версія Xiaomi Mi 10 Pro з 12-ма ГБ оперативної пам’яті і 512-ма ГБ постійної пам’яті поступить в продажу 25-го лютого в магазинах Xiaomi Mall, Jingdong, Tmall i Suning. Модель повинна вийде за ціною 853$ (5999 юанів).

Маркетинговий директор повідомив, що знає про проблеми фанатів Xiaomi, які залишили замовлення протягом flash-розпродажу. Затримки в продажах пов’язані з епідемією коронавірусу в Китаї, яка погіршила продуктивність компанії Xiaomi. Компанія використовує ці розпродажі версії 12/256ГБ через те, що версія користується дуже великим попитом, а кількість смартфонів обмежена. Крім того, оформлюючи замовлення, ви можете побачити очікуваний час доставки аж до 21 дня.

Відколи Xiaomi випустила свій модельний ряд Mi 10 (презентація відбулась 13-го лютого), флагманські моделі вже три рази продавались по flash-розпродажах, і всі продажі закінчувались за кілька секунд, настільки швидко покупці розбирають смартфони. Компанія повідомила, що протягом цих розпродаж продала смартфонів на більше, ніж 200 мільйонів юанів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.