Чому більшість вибирає iPhone 11 замість iPhone 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно в інтернеті з’явилися дані про те, що як тільки він з’явився на прилавках, iPhone 11 побив усі мислимі рекорди. Це було через місяць після запуску. Згідно зі статистикою, підготовленої експертами CIRP, iPhone 11 став справжнім флагманом продажів у всій лінійці.

Ви запитаєте, але навіщо ж брати смартфон, екран і камера якого значно гірше, якщо можна відразу придбати версію Pro і на багато років забути про заміну гаджета? Тут вирішальну роль грає вартість. Покупці готові на користь неї відмовитися від деяких опцій.

Чим відрізняються ці два смартфона?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-перше, не у кожного є досить аргументів на користь того, щоб віддати за телефон 45 тис гривень, коли практично аналогічний можна взяти всього за 25 тис гривень. Найчастіше iPhone 11 беруть саме через камери. Три об’єктива – хороша приманка для покупців. Якщо говорити про камери, то працює вона практично однаково в обох моделях. Переглянути ціни на айфони рекомендуємо на сайті за посиланням https://c.ua/691-iphone-11

• Присутній надширококутний об’єктив.

• Хороша якість зйомки в нічному режимі.

• Однакові параметри при зйомці відео: роздільна здатність, швидкість кадрів в секунду і т.д.

Єдина перевага Pro – це телеоб’єктив з 2-к кратним зумом, але, відверто кажучи, це не коштує майже 20 тис гривень.

Згодні, що флагман має перевагу у вигляді OLED екрана, тоді як на 11 версії вартує LCD. Але якість у нього все одно на вищому рівні. А до того, що рамки трохи товщі, можна пристосуватися за пару днів.

У версії Pro є і більш очевидні переваги:

• в автономному режимі він працює на годину довше;

• не пропускає вологу на глибині до 4 метрів;

• майже в два рази більший обсяг сховища;

• корпус виготовлений з нержавіючої сталі.

Якщо говорити про корпус, то задня панель, виконана з матового скла, ще й дуже стильна.

Але в реальному житті для більшості користувачів ці переваги не є такими вже незаперечними. Все таки ціна питання відіграє велику роль при виборі смартфона. Базова модель приваблює ще й тим, що в лінійці багато різних квітів. Вона виходить в чорному, жовтому, червоному і білому кольорі. А iPhone 11 Pro, крім класичних, є тільки в зеленому кольорі.

Наскільки популярний iPhone 11?

Згідно з інформацією, яку надають ринкові аналітики, в США кількість проданих базових моделей дорівнює сумарній кількості продажів Pro і Pro Max.

У зв’язку з цим компанія Apple навіть була змушена розширити виробництво 11 iPhone, одночасно з цим знижуючи темпи випуску інших. До цього найчастіше компанія приділяла увагу флагманським моделям, намагаючись задовольнити попит на них у всьому світі.

Але практика показала, що людям, перш за все, потрібен доступний гаджет. Тому, швидше за все, в майбутньому компанія встане на шлях здешевлення своїх смартфонів.

Можна припустити, що iPhone 12 стане одним з найдоступніших смартфонів Apple за співвідношенням ціни і технічних характеристик. Все таки в звичайному житті ми користуємося не всієї «начинкою» смартфона, тому не всі готові переплачувати просто за те, щоб вона була.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.