Концепти Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro: зовсім не в дусі смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли варто чекати анонс Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro, невідомо. Але це не заважає ентузіастам представляти, якими можуть бути новинки, створюючи на основі рідкісних витоків концепти. На цей раз відзначилися два дизайнера, які представили, якими можуть бути обидва смартфона. І треба сказати, що «бачення» у них діаметрально різниться, а екстер’єр запозичений у апаратів від інших виробників.

Так, мережевий інформатор TheLeaks на своїй сторінці в Twitter опублікував зображення Redmi Note 9 в стилі а-ля Huawei Mate 20. Такі асоціації викликає оформлення основної камери з чотирма датчиками зображення. Звертає на себе увагу відсутність сканера відбитків пальців на задній панелі.

Інше джерело запропонував поглянути на Redmi Note 9 Pro і, судячи по зображеннях, при його створенні надихалися дизайном смартфонів Samsung. Від нинішніх флагманів тут круглий отвір під фронталку по центру верхньої частини дисплея, а від торішніх топових пристроїв – горизонтальна багатомодульна камера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформатор з ніком @ Boby25846908 поділився своїми відомостями про характеристики пристроїв. Так, за його даними Redmi Note 9 повинні оснастити чіпом Snapdragon 720, 3/4/6 Гб оперативної пам’яті, флеш-модулем на 32/64/128 Гб, дисплеєм роздільної здатності FullHD + і акумулятором ємністю 5000 мАг. Основна камера запропонує модулі на 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

Що стосується Redmi Note 9 Pro, то джерело вказує на наявність чіпа Dimensity 1000, батарейки на 5000 мАг і квадрокамерою на 64 Мп (Sony IMX686) + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.