Google представила редизайн своїх “Карт”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому компанія Google представила абсолютно новий дизайн свого додатка Карт на честь 15-річного ювілею програми. Редизайн покликаний запропонувати більш простий і зрозумілий інтерфейс, а найважливішою зміною є апгрейд нижнього меню. Google видалив кілька пунктів нижнього меню, замінивши його трьома вкладками.

Як виявилося, переробка інтерфейсу Google Maps була недостатньо хороша, і компанія вносить ще одну важливу зміну в нижнє меню.

Назву вкладки “Commute” (Поїздка на роботу) було змінено на набагато простішу “Старт” (Go), що повинно краще пояснити її призначення. Цю вкладку слід використовувати для навігації по місту, незалежно від того, їдете ви на роботу або просто відправляєтеся в дорогу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Змінилася не тільки назва вкладки. Також була перероблена іконка, щоб користувачеві було зрозуміло, що меню призначене не тільки для поїздок на роботу і назад. Значок будинку та офісу був замінений значком, на якому зображений автомобіль і залізниця.

Натиснувши на меню “Старт” за замовчуванням відображається пункт призначення, який включає в себе ярлики для дому, роботи та інших місць. Також у верхній частині відображається вкладка “маршрути”. Деякі користувачі Карт Google також виявили додаткові пункти меню, включаючи “лінія”, “станції” і “зупинка”.

Google все ще експериментує з новим меню. Можливо, ви ще не отримали оновлену версію користувальницького інтерфейсу, але, швидше за все, незабаром вона з’явиться на всіх iOS і Android-смартфонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.