«Київстар» зробив «безлімітний» доступ до YouTube, Instagram та інших сервісів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Еру смартфонів, більшість користувачів не уявляють свого життя без інтернету, перегляду відео на YouTube або Twitch, стрічки Instagram, серіалів Netflix і іншого контенту. З цієї нагоди цим компанія стільникового зв`язку «Київстар» вирішила зробити приємність своїм абонентам.

З 15 січня по 1 березня 2020 включно всі абоненти передоплати і контракту мобільного оператора Київстар можуть користуватися популярними відеосервісами безлімітно. Однак на справі, виникають «підводні камені», як повідомляє оператор. Про це пише «Київстар»

Це означає, що абсолютно у всіх абонентів мобільного оператора до 1 березня не будуть зніматись кошти за мобільний трафік при користуванні певними сервісами. Серед додатків, на які поширюються умови акції:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • YouTube,
  • Instagram,
  • Twitch,
  • Київстар ТВ,
  • Megogo,
  • Oll TV,
  • Divan TV,
  • 1 + 1 video,
  • Netflix
  • Amazon Video.

Щоб скористатися пропозицією, абонентам Київстар необхідно:

  • Користуватися на смартфоні офіційними додатками зазначених платформ і оформити підписку на них, якщо є така необхідність;
  • мати оплачений пакет послуг «Київстар».

Як показує статистика на сайті «Київстар», майже 50% усього мобільного інтернету абоненти використовують для перегляду відео в стрімінговіх сервісах або в соціальних мережах. Тому в своїх тарифах компанія пропонує безліміній доступ до найпопулярніших в Україні і світі додатків. До 1 березня включно всі абоненти «Київстар» зможуть переконатися в перевагах безліміту. За даними «Київстар», 4G мережу компанії на даний момент покриває 9,5 тисячі міст, в яких проживає 74% населення країни.

Виявилося, що інформація про цілковитий  «безлімітний» доступі до ресурсів, про яку говорить мобільний оператор «Київстар», не зовсім відповідає дійсності. У користувачів дійсно не стягується мобільний трафік за використання відповідних програм, однак про «безліміт» на високій швидкості не йдеться. Вся справа в «Політиці справедливого користування послугами», якою користується оператор, і в рамках якої вводиться обмеження на використання мобільного інтернету. За даними оператора, «Політика справедливого користування мережевими ресурсами може бути застосована тільки до користувачів мобільного інтернету з максимальним споживанням трафіку, який перевищило 3 000 МБ на добу. Таких користувачів менше 1% ».

Після досягнення 3 000 МБ доступ до інтернету не припиняється, однак до кінця доби швидкість мобільного інтернету знижується до 0,8 Мбіт / с. В реальності таких користувачів далеко не 1%. Це означає, що ви зможете користуватися всіма сервісами без списання мобільного трафіку, однак ви зможете подивитися рівно стільки відео на великій швидкості, скільки вміститься в 3 000 МБ на добу. А якщо це відео хорошої якості, то це 1-2 серії улюбленого серіалу на одному з ресурсів. А потім доведеться завантажувати відео з мінімальною швидкістю, що не зовсім комфортно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.