Vivo Z6 отримає акумулятор об’ємом 5000 мАг та швидку зарядку потужністю 44W

Vivo Z6 отримає акумулятор об’ємом 5000 мАг та швидку зарядку потужністю 44W
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo щойно анонсувала новий 5G-смартфон Vivo Z6. Попередні продажі почнуться 29-го лютого 2020-го. Смартфон націлений на середньобюджетний ціновий сегмент. Компанія вже розкрила інформацію про об’єм акумулятора та потужність зарядки.

В основі Vivo Z6 лежить чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G з модемом X52 5G. Оскільки смартфон має підтримку мереж п’ятого покоління, автономність батареї – досить важливий параметр. Саме через це смартфон отримав об’ємну батарею на 5000 мАг та підтримку швидкої зарядки потужністю 44W.

Згідно з офіційною інформацією, Vivo Z6 заряджається на 30% за 14 хвилин завдяки дуже потужній швидкій зарядці. Більше того, за 35 хвилин смартфон заряджається на 70%, а повністю – за 65 хвилин, тобто трохи більше години. Компанія Vivo досягнула високої потужності зарядки завдяки ефективній технології розподілення потужності зарядки на різних інтервалах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки власній технології зарядки Vivo Z6 може безпечно заряджатись від швидкої зарядки навіть під час гри, тобто в той час, коли смартфон і так достатньо нагрівається.

Vivo Z6 вже можна зарезервувати для покупки. Китайська компанія розіграє призи серед тих, хто заповнить заяву на попереднє замовлення. Також перші 900 покупців до 29-го лютого отримають в подарунок навушники XE900.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.