Новий Oppo Reno 3 Pro доступний для попереднього замовлення

Новий Oppo Reno 3 Pro доступний для попереднього замовлення
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo збирається випустити версію Oppo Reno 3 Pro без підтримки мереж п’ятого покоління, і першою країною, для якої вийде цей смартфон, має стати Індія. Презентація смартфона анонсована на 2 квітня, але попередне замовлення вже доступне.

Індійські рітейлери, такі як Flipkart i Amazon, будуть давати при попередньому замовленні бездротовий спікер в подарунок першій тисячі покупців, які заплатять передоплату. Інша тисяча покупців отримає шанс виграти бездротові навушники Oppo Ence з активним шумоподавленням або повну страховку від пошкоджень для свого девайса.

Oppo Reno 3 Pro відрізняється від вже відомого нам Reno 3 Pro 5G. Тут є отвір в дисплеї під подвійну селфі-камеру, одна з яких, згідно з тизерами, буде на 44МП. Також ми знаємо, що 5G-модифікація буде мати загнуті краї дисплея, які також відомі, як “екран-водоспад”. Є інсайдерська інформація про те, що в основі смартфона буде чіпсет Helio P95 в парі з 12-ма ГБ оперативної пам’яті, а також швидка зарядка на 30W, щоправда, про об’єм акумулятора поки нічого невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.