Створено телефон, який відправляє фото голих дітей їх батькам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Новий бюджетний японський смартфон Tone e20 захистить дитину від витоку оголених фотографій не даючи їх зробити. А якщо батьки захочуть, то при спробі зробити знімок, його відправлять їм разом із зазначенням місця і часу непотрібної поведінки.
Видів сексуальних онлайн-поведінок безліч, найбільш поширені: секстинг – обмін повідомленнями еротичного характеру, іноді супроводжується інтимними фотографіями; віртуальний секс – відіграш статевого акту за ролями в текстовому, голосовому або відео-чаті.

У XXI столітті сексуальні взаємини вийшли на новий рівень – чимала їх частина відбувається в Мережі. Підростаюче покоління охоче користується легкими можливостями познайомитися з «забороненим плодом» і нерідко замість милого проведення часу зі стурбованими однолітками, стає мішенню не зовсім здорових дорослих. Крім прямого фізичного і психологічного насильства від такого партнера, завжди є ризик витоку листування або фотографій з неї.

У підсумку це обертається психологічними травмами, складнощами в соціалізації, а також вірогідним громадським осудом від тих, хто побачив інтимні повідомлення або зображення. Існує безліч способів убезпечити дітей від домагань та інших пов’язаних з віртуальним сексом проблем: від інформування і навчання правилам безпечної поведінки в інтернеті до тотального контролю і заборон.

Японська компанія Tone Mobile створила телефон, який захищає власника від витоку сексуальних фотографій, не даючи їх зробити

Японська компанія Tone Mobile пішла останнім шляхом – її новий смартфон e20 просто не дозволить підлітку зробити оголену фотографію. Батьки можуть придбати такий гаджет своїй дитині і строго заборонити робити знімки в оголеному вигляді (або навіть не говорити про це). При спробі порушити це правило, програмне забезпечення заблокує «спуск затвора» і видасть на екрані повідомлення про неприйнятність фіксації подібних зображень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Примітно, що можна включити функцію інформування про порушення заборони. Коли на смартфоні спробують зробити інтимне фото, цей знімок відправиться батькам (на щастя, в розмитому вигляді) разом з інформацією про час і геолокації «події». Tone Mobile не розкриває подробиць про те, на які критерії спирається програмне забезпечення, визначаючи «непристойність» фотографії.

Як повідомляє Vice, компанія обіцяє, що ні за яких обставин при включенні функції Smartphone Protection компрометуючі фотографії не будуть зберігатися. Tone e20 коштує близько 200 доларів і поки доступний тільки на території Японії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.