Смартфон Xiaomi з 5G офіційно сертифіковано, ним може бути Redmi K30 Pro

Смартфон Xiaomi з 5G офіційно сертифіковано, ним може бути Redmi K30 Pro
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi випускає нові смартфони з регулярними інтервалами, і зараз, після випуску Redmi K30, її суббренд Redmi готовий до випуску нового смартфона в Китаї, причому в нього також буде підтримка 5G.

Нові смартфони Xiaomi з кодовими іменами M2001J11E та M2001J11C пройшли сертифікацію 3C. Це було через день після того, як сертифікацію пройшла швидка зарядка потужністю 33W, яка буде йти в комплекті зі смартфоном.

Поки що нам невідомі точні назви девайсів, але все схоже на те, що це будуть дві різні версії Redmi K30 Pro. Також відомо, що Redmi K30 Pro отримає OLED-дисплей без вирізів чи крапель, бо подвійна селфі-камера буде у висувному модулі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кажучи про камеру смартфона, слід зауважити, що основна квадрокамера буде оформлена у шайбоподібному вигляді, як це було в Redmi K30. Смартфон також був помічений у Geekbench, з чого нам стало відомо, що в його основі лежатиме Snapdragon 865 з підтримкою дворежимного 5G та NSA 5G, а в парі з ним будуть 8ГБ оперативної пам’яті.

Смартфон Xiaomi з 5G офіційно сертифіковано, ним може бути Redmi K30 Pro

В Redmi K30 Pro буде батарея на 4700 мАг, що на 200 мАг быльше, ніж у Redmi K30, в якому встановлений акумулятор об’ємом 4500 мАг, а також швидка зарядка потужністю 33W.

Лу Вейбінг раніше розповів, що в першому кварталі 2020-го року вийде девайс Redmi, в якого буде оперативна пам’ять стандарту LPDDR5 і додав, що це має бути стандартом для флагманів у цій ері 5G. Це може означати, що Redmi K30 Pro отримає цей новий стандарт оперативної пам’яті.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.