Samsung Galaxy A11 отримає потрійну основну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A11 може бути анонсований вже скоро, бо вже пройшов всі необхідні сертифікації. Раніше вже була інформація про те, що смартфон отримає виріз під фронтальну камеру у верхньому лівому куті. В той самий час була також інформація про те, що смартфон отримає потрійну основну камеру. Це було підтверджено фотографією задньої панелі Galaxy A11. Зображення розкрило інформацію про потрійну основну камеру, а також про розміщений нижче, посередині задньої кришки, сканер відбитка пальця. У смартфона буде також корпус з полікарбонату і очікувана ціна на рівні близько 140$ (10000 індійських рупій).

Пізніше також з’явилися дані про те, що в Galaxy A11 буде 128 ГБ внутрішньої пам’ятi. Працювати девайс буде на One Ui 2.0 на основі Android 10 і отримає дуже об’ємний акумулятор. На жаль, ми поки не знаємо деталей про решту характеристик смартфон, але надіємось, що залишилося небагато часу до офіційного анонсу Galaxy A11.

Крім Samsung Galaxy A11, очікується також вихід Galaxy A31 та Galaxy A41. Також сертифікацію Bluetooth пройшов Galaxy M21. В Тайланді сертифікацію NBTC пройшов також Samsung Galaxy M11. Очікується, що смартфони офіційно вийдуть протягом кількох наступних тижнів і повторять успіх Galaxy M10 та M20.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: 91mobiles

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.