Huawei P40 та P40 Pro появився на TENAA з дворежимним 5G

Модельний ряд Huawei P40 повинен вийти лише в кінці травня, але і P40, i P40 Pro вже сертифіковані китайським агрегатором TENAA. Huawei P40 з’явився під двома модельними номерами (ANA-AN00 та ANATN00), як і P40 Pro (ELS-AN00 та ELS-TN00). Схоже на те, що мова йде про міжнародну та китайську версії. Нам відомо про них зовсім небагато, але всі чотири моделі точно отримають підтримку дворежимного 5G, подвійний слот для SIM-карт, і точно будуть працювати на Android, а не власній системі Huawei.

Також очікується топова версія P40 Premium Edition, яка отримає основну пентакамеру, в якій буде, серед іншого, перископічний телефото модуль для десятикратного зуму. Інформація, яка була про P40, каже, що в нього основний квадромодуль з основною камерою на 52МП, ширококутною на 40МП і телефото на 8МП з підтримкою п’ятикратного зуму.

У P40 має бути дисплей з вирізом під подвійну фронтальну камеру, загнутий зі всіх чотирьох сторін, що зробить його схожим на Vivo Nex 3 та інші смартфони з “дисплеєм-водоспадом”, але його грані будуть загнуті з чотирьох, а не з двох сторін, як у вищезгаданого Nex 3 та інших смартфонів з дисплеєм такого типу.

Джерело: gsmarena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.