Realme X50 Pro 5G отримає флагманські характеристики та вийде на міжнародний ринок

Realme X50 Pro 5G отримає флагманські характеристики та вийде на міжнародний ринок

Компанія Realme потрохи розкривала деталі про Realme X50 Pro 5G протягом кількох останніх днів, а також призначила презентацію на 24 лютого. Ми вже знаємо, що смартфон отримає флагманський чіпсет Snapdragon 865, дисплей OLED з частотою оновлення 90Гц, швидку зарядку на 65W та ще декілька деталей. Realme X50 5G, на відміну від Pro-версії, отримає простіший, але все ще дуже потужний чіпсет – Snapdragon 765G.

Згідно з сайтом компанії Realme, у нового флагмана буде основний модуль квадрокамери з підтримкою 20-тикратного зуму. Щоправда, компанія не вказує, яким буде зум – гібридним чи цифровим, але точно не повністю оптичним. На європейському твіттер-аккаунті Realme з’явилась інформація про те, що у смартфона буде модуль камери на 64МП, як і у Realme X50 5G.

Ці новини з’явились через день після того, як Realme анонсувала вихід свого нового 5G-флагмана на ринок Індії, незважаючи на відсутність мереж п’ятого покоління в цьому регіоні на даний момент. Поки що нічого невідомо про ціну (ні про індійську, ні про європейську), і схоже на те, що до офіційної презентації нам не розкриють жодної інформації про це, але ми надіємось, що Realme буде й надалі зберігати свою політику доступності.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.