Honor View 30 вийде в Європі з Huawei Mobile Services

Honor View 30 вийде в Європі з Huawei Mobile Services
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei проведе онлайн-конференцією 24-го лютого, на якій компанія, ймовірно, офіційно презентує Huawei Mobile Services. Також очікується, що в цей день буде презентовано Honor V30 для європейського ринку. Коли це станеться, Honor V30 буде першою моделлю, яка вийде в Європі з HMS.

Huawei випустила HMS в Китаї, як заміну GMS (Google Mobile Services), які компанія не може використовувати через торгові санкції США. Через те, що користувачі Android-смартфонів на міжнародному ринку дуже залежать від цих самих сервісів компанії Google, смартфони без GMS не можуть бути повноцінними у використанні. Саме через це компанії Huawei необхідно швидко розробити власну екосистему та сервіси. На даний момент Huawei Mobile Services включають в себе стандартні програми для смартфонів, такі як стандартна дзвонилка, SMS-клієнт, пошта та багато інших.

Huawei планує повністю компенсувати відсутність звичних для міжнародного ринку сервісів компанії Google за допомогою апаратних фішок смартфона, які повинні здивувати потенційних покупців. Honor V30 – перший смартфон компанії з підтримкою 5G. Після релізу смартфон був високо оцінений покупцями. В основі V30 – Kirin 990 з підтримкою 5G. Він підтримує не лише подвійний режим NSA/SA, але і шість 5G-бендів – n1 / n3 / n41 / n77 / n78 / n79.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Топовий Honor V30 Pro отримав основний модуль камери на 40МП в основному потрійному блоку. Два інші модулі – ультраширокий на 12МП і телефото на 8МП.

Схоже на те, що Huawei планує просувати свої продукти завдяки крутим фішкам та низьким цінам, що повинно заставити покупців звернути увагу на їх смартфони, незважаючи на відсутність сервісів компанії Google.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.