DxOMark обіцяє повторно протестувати камеру Xiaomi Mi 10 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недавно анонсований Xiaomi Mi 10 Pro став найкрутішим камерофоном в світі, а Huawei Mate 30 Pro 5G дихає йому в потилицю. До такого висновку прийшли фахівці бенчмарку DxOMark. Але, як виявилося, з підсумковим рейтингом не все так просто і DxOMark фактично звинуватили в продажності.

Не без участі самих виробників смартфонів, камери і рейтинг DxOMark стали потужним маркетинговим інструментом. Цілий ряд компаній дуже люблять ефектно і пафосно під час презентацій смартфонів озвучувати високі бали. А ці оцінки стали для деяких користувачів мірилом якості камер.

 

DxOMark обіцяє повторно протестувати камеру Xiaomi Mi 10 Pro - фото 1

 

DxOMark обіцяє повторно протестувати камеру Xiaomi Mi 10 Pro - фото 2

Тому компанії і поспішають відправляти свої новинки на тест в DxOMark ще до їх анонсу. Знаючи про маркетингову цінность заповітних балів, і щоб тест був «правильним», а експерти закрили очі на якісь огріхи, DxOMark отримували суму відступних. Один з інсайдерів навіть назвав цифру «тестового збору» – 100 тисяч євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

DxOMark обіцяє повторно протестувати камеру Xiaomi Mi 10 Pro - фото 3

Скоріш за все підуть спростування цієї інформації або, можливо, DxOMark заявить про те, що гроші вони дійсно отримували, але лише як плату за цінні поради, як поліпшити роботу камери. Ми будемо стежити за розвитком подій і також за тим, чи проведуть фахівці DxOMark перетестування Xiaomi Mi 10 Pro. Вони це пообіцяли.

В огляді на камеру Xiaomi Mi 10 Pro є застереження:

«Зверніть увагу: ми протестували Mi 10 Pro з використанням прошивки, яку Xiaomi планує надати клієнтам через оновлення OTA, до 5 березня, тому протестований нами пристрій є досвідченим пристроєм. Як ми завжди робимо в цих випадках, ми повторимо тест з комерційним пристроєм, коли він буде доступним, щоб підтвердити, що якість зображення ідентична ».

Буде цікаво дізнатися, чи стримають експерти DxOMark слово і покажуть чи серійний зразок себе також добре повів в частині мобільної фотографії, як і тестовий смартфон? Придбають екземпляр мобільника вони самі чи їм знову люб’язно надасть флагман сама Xiaomi?

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.