iPhone SE 2 отримає застарілу камеру, і ось чому

iPhone SE 2 отримає застарілу камеру, і ось чому
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно аналітик Tianfeng International Го Мінсюань (Guo Mingxuan) заявив, що в iPhone 9 використовуватиметься 7-мегапіксельна одинарна камера.

Компанія Apple поставила перед собою завдання випустити вкрай доступний, але при цьому досить продуктивний iPhone, який обов’язково приверне увагу великої кількості шанувальників компактних смартфонів Apple.

За неофіційними даними, в iPhone 9 використовуватиметься однокристальна система Apple A13, як в iPhone 11, хоча минулого тижня з’явилися чутки, що новинка отримає новітню однокристальну систему Apple A14, яка також буде використовуватися в iPhone 12. В це практично не віриться, враховуючи бажання Apple заощадити, а також той факт, що нова флагманська платформа просто зобов’язана дебютувати в iPhone 12, а не в бюджетному компактному смартфоні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єм оперативної пам’яті iPhone 9 повинен скласти 3 ГБ, екран буде мати діагональ близько 4,7 дюйма. Ціна очікується в районі 400-500 доларів.

Презентація iPhone 9 повинна відбутися до кінця місяця, а поява смартфона в продажу очікується в березні 2020.

Можливо, джерело переплутало роздільну здатність камери і об’єктива з сімома лінзами (7P), який повинен використовуватися в iPhone 9. Ми оновимо замітку, коли ситуація проясниться.

Джерело: ixbt.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.