Galaxy Z Flip вже отримав перше оновлення прошивки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рівно через тиждень після випуску Samsung Galaxy Z Flip вже отримав своє перше оновлення. Також він додав фішки камери, якої раніше не було в новому гнучкому смартфоні Samsung.

Згідно з інформацією від Sammobile, новий Galaxy Z Flip отримав оновлення прошивки, і воно вже зараз прилітає користувачам нового гнучкого смартфона в США, додаючи новий режим “Single Take” в клієнт камери смартфона. Очікувалось, що ця фішка буде доступна в смартфоні ще на старті продаж, але Samsung підтвердила, що скоро її додасть, і виправдала очікування покупців. Ця затримка, скоріш за все, пов’язана з високим попитом на Galaxy Z Flip, тому Samsung зараз намагається продати максимальну кількість смартфонів, навіть якщо не встигла щось додати.

Ця фішка дозволяє вам знімати одночасно фото чи відео з двох сенсорів камери, після чого в галереї можна буде вибрати той варіант, який вам більше сподобається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також оновлення додало патч безпеки за лютий 2020-го, а також покращення стабільності системи та виправлення багів та проблем. Якщо ви щасливий власник Galaxy Z Flip, то оновлення можна скачати через Settings/Software update на вашому смартфоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.