Huawei анонсує новий гнучкий смартфон 24-го лютого

Huawei офіційно підтвердила, що проведе віртуальну прес-конференцію в Барселоні 24 лютого о 3 PM CET. Це робить Huawei першою компанією, яка підтвердила свій захід в Барселоні після того, як GSMA скасували MWC 2020. Компанія назвала це “віртуальною прес-конференцією” через те, що ми побачимо запис реального заходу вже після того, як він пройде.

Також виданню Gizmochina вдалося вияснити, що Huawei анонсує свій новий гнучкий смартфон на цьому заході, і це буде не Huawei Mate X, який був анонсований минулого року. Тому на цьому заході ми побачимо абсолютно новий гнучкий смартфон від Huawei. У компанії також є плани по анонсу інших продуктів на цьому заході.

На жаль, нам невідомо, який саме гнучкий смартфон випустить компанія. Це може бути Huawei Mate Xs, інформація про який була ще у 2019-ому. СЕО компанії, Річард Ю підтвердив минулого року, що Huawei Mate Xs стане оновленою версією Huawei Mate X (оновлять платформу, з Kirin 980 5G до Kirin 990 5G, а також покращать дисплей та механізм, який згинає та розгинає дисплей). Також в Huawei Mate XS очікуються нові апаратні покращення, які дозволять йому стати компактнішим та більш витривалим у порівнянні з Huawei Mate X.

Що досить цікаво, не тільки Huawei, але і її суббренд Honor проведе презентацію в це. же день в Барселоні, але о 18:30 по CEST.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.