Nokia все одно планує презентацію Nokia 10, незважаючи на скасування MWC 2020

Триваючий спалах коронавіруса в Китаї поступово поширюється на інші країни світу. З огляду на легкість передачі і ступінь небезпеки цього вірусу, великі компанії і організації намагаються бути особливо обережними щодо зборів великої кількості людей з різних країн.

Як ви могли здогадатися, мова йде про вже сталу одіозну MWC 2020. Після того, як багато великих компаній вийшли з участі в даній конференції, HMD Global, яка володіє легендарної Nokia, також вирішила покинути список учасників. Представники HMD Global заявили, що спалах коронавіруса була основною причиною рішення компанії вийти з MWC 2020. Через короткий час GSMA, організатор MWC, оголосила про офіційну скасування конференції MWC 2020.

Однак, незважаючи на догляд HMD, компанія все одно представить всі пристрої, які повинні були бути презентовані в Барселоні. Згідно з повідомленнями, HMD Global спочатку планувала випустити свій новий флагман Nokia 10 саме на виставці MWC 2020. Крім цього, в мережі також з’являлися повідомлення про те, що Nokia представить на виставці власні смарт-годинник на WearOS від Android. В даний час HMD планує альтернативне захід з випуску цих пристроїв.

Офіційна заява HMD Global говорить: – «Ми все ще плануємо продемонструвати нашу підготовку до участі в MWC в Барселоні і поділимося подробицями <тоді, коли ми все вирішимо всі питання>»

На даний момент немає впевненості, чи планує HMD провести окрему прес-конференцію або відкласти випуск Nokia 10 на іншу дату. Проте, ця заява означає, що цей смартфон все ще буде випущений в цьому році, що не може не радувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я