Oppo A31 з Helio P35 та акумулятором на 4230 мАг офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo A31 офіційно презентований в Індонезії. Він отримав дисплей роздільною здатністю HD+ та діагоналлю 6,5” з селфі-камерою, оформленою у вигляді краплі та співвідношенням сторін 20:9.

Задня сторона демонструє потрійну камеру з основним сенсором на 12МП, портретним на 2МП та макро на 2МП. На задній панелі також є сканер відбитка пальця овальної форми.

За роботу смартфона відповідальний чіпсет MediaTek Helio P35. Оперативної пам’яті тут 4ГБ, а постійної – 128. Об’єм можна розширити за допомогою карти пам’яті microSD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo A31 з коробки працюватиме на Android 9 Pie з оболонкою ColorOS 6.1. Об’єм батареї – 4230 мАг, заряджається смартфон через порт microUSB. Серед інших фішок варто відзначити джек 3.5мм, Bluetooth 5.0 та FM-радіоприйомник.

Oppo A31 буде доступний для покупки у двох кольорах – чорному та білому за ціною 190$. Він вже доступний у Oppo Indonesia та місцевих рітейлерів. Про міжнародні продажі інформації поки немає, але цілком ймовірно, що глобальний реліз пізніше таки відбудеться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.