В мережі з’явились живі фото Meizu 17th Plus та рендери Meizu 17th

Meizu зараз доводиться нелегко, але, незважаючи на всі негаразди, ми можемо побачити нові розробки компанії, які дивують, особливо в дизайні, в якому Meizu завжди була сильною. СЕО компанії Джеррі Ванг завжди був фанатом симетричного дизайну дисплеїв у смартфонах. Саме з цієї причини жоден флагман компанії не мав краплі під селфі-камеру, брови, дірки в дисплеї чи ще якогось іншого способу оформлення фронтальної камери, вона завжди була у верхній рамці смартфона, яка була симетричною до нижньої. Наступний флагман Meizu – Meizu 17th, який повинен вийти цього року, демонструє нам дизайн фронтальної панелі без будь-яких вирізів і тонкі симетричні рамки.

Злиті інсайдером живі фото та рендери появились онлайн. Одне з них демонструє розділ настройок “Про смартфон”, і там ми можемо побачити назву “Meizu 17th Plus”, що підтверджує існування двох флагманів. Також в цьому розділі є інформація про чіпсет (тут, очікувано, буде Snapdragon 865), та внутрішня пам’ять (до 512ГБ). Основна камера буде потрійною, в якій головний сенсор буде на 100МП, а два інші – по 20МП. Причиною, через яку ми не бачимо селфі-камеру на живому фото, може бути використання піддисплейної камери, але це не точно.

Рендери демонструють загнуті грані дисплея та селфі-камеру, розміщену в дисплеї. Посередині на задній панелі ми можемо побачити квадрокамеру, оформлену в круглий модуль, по центру якого розміщений LED-спалах. Цей рендер зроблений на основі патентів Meizu, тому це може бути реальним прототипом майбутнього смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.