Камеру Poco X2 зробили ще краще

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього тижня в продаж на території Індії надійшов смартфон Poco X2, який повинен стати наступником легендарної моделі Poco F1, випущеної в 2018 року.

Майже відразу після початку продажів виробник опублікував перше оновлення програмного забезпечення для Poco X2, яке містить кілька ключових поліпшень, а також січневі виправлення системи безпеки операційної системи Android.

Нова прошивка проходить під номером 11.0.4.0.QGHINXM, вона включає новий алгоритм оптимізації обробки зображень, а також виправляє некоректну роботу програми камери в режимі Pro. Розробники стверджують, що після оновлення смартфон буде фотографувати ще краще.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій побудований на однокристальній системі середнього класу Qualcomm Snapdragon 730g, Poco X2 отримав екран діагоналлю 6,67 дюйма з частотою оновлення 120 Гц, систему рідинного охолодження, до 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X і до 256 ГБ флеш-пам’яті UFS 2.1. Дактилоскопічний датчик знаходиться збоку. Ємність акумулятора становить 4500 мА * год, смартфон підтримує 27-ватну швидку зарядку. Відповідний адаптер спочатку знаходиться в комплекті. Є роз’єм 3,5 мм для підключення навушників.

Основна камера дозволяє зберігати RAW-фото, записувати відеоролики з частотою 960 к/с.в основній камері встановлений датчик зображення Sony IMX686 роздільною здатністю 64 Мп. Ширококутна камера має роздільну здатність 8 Мп. Для розмиття фону і макрознімків використовуються дві 2-мегапіксельні камери. Фронтальна камера, яка врізана в екран, отримала датчики зображення роздільною здатністю 20 і 2 Мп.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.