Патент підтвердив наміри Oppo щодо випуску смартфона зі стилусом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер LetsGoDigital опублікував інформацію про патент компанії Oppo, який містив в собі зображення смартфона зі стилусом. Цей патент дає нам розуміння того, що компанія може випустити смартфон зі стилусом або, як мінімум, працює у цьому напрямку. Стилус дозволить користувачам краще взаємодіяти зі смартфоном у багатозадачному режимі, такому, як, наприклад, split-screen або режимі з відкриттям зразу трьох програм одночасно, як це реалізовано в Galaxy Fold. В патенті також сказано, що з допомогою стилуса можна буде здійснювати дзвінки, а це вже справді цікаво, бо варіанту використання стилуса, як гарнітури, не пропонував поки що ні один виробник телефонів.

Якщо на перший погляд нам здається, що смартфон, зображений у патенті, схожий на звичний флагман, то все міняється, якщо придивитись. Стилус розміщений зверху, як частина корпусу і дизайнерський елемент, а не в самому корпусі, як це реалізовано, наприклад, в Galaxy Note. Крім того, це не тільки елемент дизайну, в ньому розміщений також мікрофон та динамік, а у смартфонах ці елементи переважно і розміщені в такому місці.

Саме в плані розміщення стилуса Oppo абсолютно відрізняються від всього, що ми бачили раніше. Samsung, LG та Motorola завжди розміщували стилуси в корпусах своїх смартфонів. В планшетах стилуси переважно розміщують так, щоб вони магнітились до бічної грані. Такий спосіб розміщення використано в Galaxy Tab S6 та iPad Pro 2018.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.