Випуск сімейства Samsung Galaxy S10 продовжиться і ціна знижена

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора нам показали оновлення флагманської лінійки Galaxy S. Цього разу компанія відмовилася від випуску доступної моделі, і наймолодшим в серії став базовий Galaxy S20 з цінником від $ 999. Вартість інших моделей лінійки радує ще менше шанувальників компанії, змушуючи серйозно задуматися про покупку новинок. Інновації коштують дорого, і вони тільки для тих, хто добре заробляє.

Але для фанатів компанії є і хороша новина: виробництво серії Galaxy S10 не припиняється. Як правило, раніше компанії звертала випуск попередників з приходом наступників. Але не цього разу. Galaxy S10, Galaxy S10 + і Galaxy S10e продовжать виробляти і попутно компанія зменшила цінники на $ 150. Тепер офіційна вартість Galaxy S10e складе $ 599, Galaxy S10 – $ 749 і Galaxy S20 + – $ 849.

Можливо, на такий крок Samsung пішла через те, що серія Galaxy S20 позбавлена ​​«бюджетної» моделі. Роль доступних тепер відведена всієї серії Galaxy S10. Не виключено, що компанія піде на збільшення термінів підтримки «десятки», але варто дочекатися офіційного підтвердження цьому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.