Samsung працює над створенням ще більш гнучких смартфонів

На даний момент у компанії Samsung в арсеналі є два гнучкі смартфони – минулорічний Galaxy Fold і новий, буквально вчора презентований Galaxy Z Flip.

“У нас є технологічні можливості для створення телефонів, які згинаються декілька разів, але набагато важливіше, що сама технологія гнучних смартфонів стає важливішою та потрібнішою для користувачів”, заявив голова мобільного підрозділу Samsung на прес-конференції.

Ми чуємо про технологічні можливості Samsung у створенні гнучких смартфонів вже не вперше. Раніше компанія вже патентувала дизайн смартфонів, які можуть складатися декілька разів. Нижче ви можете побачити неофіційний рендер цих девайсів, який базується на патентних зображеннях, створений інсайдером Let’s Go Digital.

Гнучкі смартфони, схожі на ці, можуть бути звичними, хоч і товстими, смартфонами, а в розкладеному стані – повноцінними планшетами. Щоправда, маленький дисплей в Galaxy Fold, який використовується, коли девайс складений в режимі смартфона, дещо дивний. У будь-якому випадку, якщо Samsung найближчим часом втілить в життя хоч один з цих патентів, у користувачів появиться багато нових кейсів використання та багато програм та програмних фішок, які будуть підтримувати та розвивати концепцію гнучного смартфона і його можливості.

Голова мобільного підрозділу Samsung також розказав про шлях компанії до створення Galaxy Fold, який зайняв 6-7 років, і про те, що створення Galaxy Z Flip зайняло три роки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.