Xiaomi Mi 10 отримав рекордно маленький виріз під камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Враховуючи те, що офіційний анонс флагманських смартфонів Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro відбудеться вже завтра, потрібно бути готовими до того, що сьогодні виробник буквально засипле нас фінальними тизерами і подробицями про новинки.

Також не варто забувати, що тільки вчора ввечері Samsung привернула увагу громадськості анонсом лінійки флагманських смартфонів Samsung Galaxy S20 і гнучкого смартфона Galaxy Z Flip, який дуже сподобався першим користувачам. Вони хоч і не отримали чисту операційну систему Android без оболонки One UI, але все одно вийшли дуже привабливими.

Тому Xiaomi докладає всіх зусиль, щоб переключити ЗМІ і користувачів мережі на прийдешній анонс свого нового флагмана. Сьогодні вже було оголошено про те, що Xiaomi Mi 10 отримав так званий «екран мрії», який перевершує більшість рішень на ринку. Також очікується, що в цьому смартфон дебютує оболонка MIUI 11+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Xiaomi вже говорила про те, що виріз в екрані Xiaomi Mi 10 під фронтальну камеру буде невеликим. Наступний постер підтверджує, що діаметр отвору під селфі-камеру в Xiaomi Mi 10 становить всього 1,74 мм. Це приблизно вдвічі менше, ніж діаметр врізаної в екран фронтальної камери більшості смартфонів з подібною конструкцією.

Варто відзначити, що ця тенденція повинна стати популярною в цьому році. Інсайдери багато разів говорили, що виробники будуть зменшувати діаметр отвору під фронтальну камеру, поки її не вийде розмістити під поверхнею дисплею.

Xiaomi Mi 10 представлять вже завтра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.