Опубліковано перше фото зроблене на HUAWEI P40

В мережі все частіше стали з’являтися нові відомості про майбутній смартфон HUAWEI – P40. Оскільки в своїх флагмани компанія приділяє багато уваги камері, саме знімки з пристрою дозволяють показати фотоможливості новинки. Авторитетному інсайдеру вдалося роздобути фотографію, зняту на ще не анонсовану модель: зображення вражає якістю і деталізацією.

Джерелом фотографії виступив авторитетний китайський інсайдер. На Weibo він виклав фото і написав, що «Xiaomi Mi10 буде плакати від заздрощів», маючи на увазі якість фотографій, які здатний робити HUAWEI P40. На особливу увагу заслуговує алгоритм побудови глибини різкості. Птах кецаль, зображений на знімку, має незвичайне оперення, і більшість смартфонів не впоралося б з правильною обробкою фото.

Судячи з минулими витоками і опублікованим фотографіям, HUAWEI P40 і P40 Pro отримають дисплей Quad-Curve Overflow, загнутий з усіх боків. Моделям приписують технологію швидкої зарядки, модульну камеру з 10-кратним оптичним наближенням, 12 ГБ оперативної пам’яті і процесор Kirin 990 5G. Презентація новинок заплановано на кінець березня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.