MediaTek прогнозує менше 200 мільйонів проданих 5G-смартфонів у 2020 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

MediaTek оприлюднила свої прогнози продаж 5G-смартфонів на 2020 рік. Компанія розповіла, що очікувані 200-мільйонні продажі 5G-смартфонів можуть не справдитися, а от цифра між 170 і 200 мільйонів вже ближча до правди. Основною причиною для зміни прогнозу стала криза в Китаї, викликана коронавірусом, а Китай, нагадаємо, і є ринком, на якому очікуються найбільші продажі 5G-смартфонів.

MediaTek стверджує, що в Китаї цього року буде продано близько 100-120 мільйонів 5G смартфонів, що приблизно рівно 60% всіх продаж 5G-смартфонів. СЕО компанії розповів на конференції для інвесторів, що він впевнений у спроможності MediaTek компенсувати вплив на компанію китайської кризи завдяки технологічним рішенням в областях 5G, AI та AIoT.

Він також розповів про нову флагманську серію чіпсетів MediaTek Dimensity і сказав, що китайські виробники смартфонів вже розробляють моделі на цих чіпсетах. В серії “Dimensity” на даний момент є дві моделі: 800 та 1000. MediaTek Dimensity 800 буде використовуватись у субфлагманських моделях, тоді як MediaTek Dimensity 1000 – у флагманах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.