Постер підтвердив офіційний дизайн Xiaomi Mi 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже точно знаємо, що глобальний запуск модельного ряду Xiaomi Mi 10 призначено на 23 лютого, а 13 лютого – вихід на китайському ринку. Xiaomi розказує все більше і більше інформації про свій майбутній флагман, і ми маємо досить багато інсайдерської інформації, яка дає бачення того, яким буде смартфон, ще до його офіційної презентації.

З офіційного у нас є, в першу чергу, офіційний постер Xiaomi Mi 10, який показує, окрім дизайну, також два кольорових рішення – рожевий та голубий. Також ми можемо побачити загнуті грані дисплея флагмана Xiaomi, який робить бокові рамки дуже тонкими, і фронтальну камеру, розміщену в отворі у верхньому лівому куті дисплея. На задній кришці розміщений вертикальний модуль квадрокамери, схожий на той, який був у Xiaomi Mi Note 10. Головний сенсор тут, до речі, такий самий, як у вищезгаданого Xiaomi Mi Note 10.

Далі – результати бенчмарків Geekbench 5.0 та GFXBench, які показали нам, на що здатен Snapdragon 865. В Geekbech Xiaomi Mi 10 показав 934 бали в одноядерному тесті та 3464 в багатоядерному. Ці цифри, очікувано, перевершили Exynos 9825, Kirin 990 5G та попередні покоління процесорів Snapdragon. GFXBench теж показав перевагу Snapdragon 865 над всіма конкурентами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також ми знаємо, що в Mi 10 буде до 16ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 та постійна пам’ять стандарту UFS 3.0, а це також відіграє немалу роль в потужності смартфона.

З офіційного постера компанії нам стало також відомо, що в Mi 10 буде підтримка WiFi 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.