Доля флагмана Xperia під питанням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony сьогодні офіційно повідомила про своє рішення відмовитися від відвідування найбільшої мобільної виставки Mobile World Congress 2020. Sony заявила, що компанія дуже серйозно ставиться до здоров’я та безпеки своїх клієнтів, партнерів, представників засобів масової інформації та співробітників, а також додав, що для компанії це було непросте рішення.

Раніше Sony запросила представників ЗМІ на спеціальну прес-конференцію, яка повинна була відбутися в Барселоні 24 лютого якраз перед відкриттям Mobile World Congress 2020. Офлайновий захід було скасовано. Тепер же очікується, що компанія проведе онлайнову прес-конференцію, хоча сама компанія поки не підтвердила, що вона відбудеться 24 лютого.

На цьому заході очікується анонс флагманського смартфона, який може вийти під назвою Sony Xperia 5 Plus або Sony Xperia 1.1. Перші зображення нового флагмана Sony підтвердили, що новинка отримає дві фронтальні камери і цілих п’ять камер на задній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перископна камера забезпечить смартфону 5-кратний оптичний зум. Смартфон буде оснащений флагманською однокристальною системою Snapdragon 865, модемом для роботи в мережах п’ятого покоління і отримає не менше 12 ГБ оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.