iPhone SE 2 буде коштувати стільки ж, скільки і його попередник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все більше чуток і витоків вказують на те, що найближчим часом Apple дійсно випустить смартфон, який буде називатися iPhone SE 2, чи то iPhone 9.

Йому приписують різні параметри і різні ціни, але велика частина даних все ж схожа. Якщо орієнтуватися саме на цю інформацію, нас очікує смартфон з екраном діагоналлю 4,7 дюйма, сканером відбитків пальців Touch ID, платформою Apple A13 Bionic, і все це в злегка оновленому дизайні моделі iPhone 8.

З ціною складніше. Одні джерела говорять про 400 доларb, адже з цієї позначки свого часу стартував iPhone SE. Інші називають ціну в 450, а то і 500 доларів, вказуючи на актуальну платформу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело стверджує, що новинка все ж буде коштувати саме 400 доларів. Така ціна потрібна Apple відразу з кількох причин. По-перше, вона дозволить Apple наростити частку на індійському ринку, по-друге, відіграти позиції на китайському. Крім того, доступний iPhone дозволить компанії залучити нових користувачів, які раніше не могли дозволити собі новий смартфон купертіновців, а старі моделі купувати не хотіли.

Крім того, доступна актуальна модель дозволить Apple уникнути необхідності істотно скидати ціну на iPhone 11, як це було з iPhone XR.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.