Неаноснований Xiaomi Mi 10 отримав величезний попит від користувачів. Його продали понад 170 тисяч штук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кількість охочих наближається до 170 тисяч.

Компанія іже оголосила дату презентації Флагманського смартфона Xiaomi Mi 10 і його старшого брата Mi 10 Pro для Китаю і міжнародного ринку.

Xiaomi Mi 10 отримав просто «шалений» попит, навіть його вищий цінник ніж очікувалось не відлякує користувачів, хоч це й не дивно, бо «начинку» смартфон отримав не побоюсь цього слова «найкращу» за таку ціну.

Тим часом, на великому китайському торговоМу майданчику JD.com в офіційному розділі бренду на сервісі відкрилася традиційна для Xiaomi сторінка для ранніх замовлень на майбутню новинку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон на ній поки не показаний і інформація надається тільки з офіційних тизерів. Ціни також поки не розкриваються, але згідно недавнім витокам відомо, що вони будуть дорожчі своїх минулорічних попередників.

Найцікавіше, що навіть на таких умовах смартфон дуже популярний. Користувачі масово оформляють попередні замовлення, щоб гарантувати собі місце в цій віртуальній черзі на Xiaomi Mi 10. На момент написання новини, кількість тих, що зарезервували пристрій користувачів вже перевищила 166 тисяч.

Офіційний анонс в Китаї Xiaomi проведе 13 лютого, а для міжнародного ринку – 23 лютого. Китайський дебют відбудеться в форматі онлайн-трансляції через спалах коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.