В Мережу потрапив прайс на Xiaomi Mi 10. Він виявився примітно дорожчим за попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс Xiaomi Mi 10 відбудеться в режимі відеоконференції 13 лютого. Потім флагман привезуть на MWC 2020 року, де влаштують його презентацію 23 лютого. В цілому має вийти цікавий смартфон: хороший дисплей, крутий процесор, містка батарея і заявка на просунуті фотоможливості.

Але, мабуть, головне питання, яке хвилює шанувальників: скільки доведеться заплатити за новинку? Тривожний дзвіночок про те, що флагман буде недешевим вже пролунав з вуст глави компанії. Він заявив, що стояла мета створити кращий смартфон без оглядки на вартість.

 

Злили прайс на Xiaomi Mi 10. Дорого - фото 1

 

Сьогоднішній витік тільки підтверджує, що ціни на Xiaomi Mi 10 можуть виглядати зовсім не солодко. Передбачається, що цінник на Xiaomi Mi 10 з 8/128 Гб складе $ 714  смартфон буде доступний: в чорному, синьому і сріблястому кольорах. За Xiaomi Mi 10 Pro з 8/256 Гб можуть запросити $ 857. Для порівняння за Xiaomi Mi 9 з 8/128 Гб на старті продажів просили $ 471.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але не варто забувати, що це лише чутки. Точний прайс виробник оголосить під час анонсу 13 лютого. Можливо, ми маємо справу з «контрольованим фейком».

Компанія розпалює пристрасті навколо новинок і зливає недостовірну інформацію, щоб потім під час анонсу щоб здивувати всіх куди більш привабливішою ціною. Готувалися до гіршого, а вийшло краще, ніж передбачалося. Але це лише припущення. У будь-якому випадку, Xiaomi Mi 10 точно буде коштувати дорожче попередника. Але, наскільки дорожче? Питання відкрите.  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.