Huawei придумала обхідний шлях, як компенсувати відсутність Google Play

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google “перекрила кисень” Huawei і компанія змушена шукати шляхи, як компенсувати відсутність популярних сервісів на смартфонах. Порятунок вона бачить у створенні власної екосистеми і появі самодостатніх аналогів відомих утиліт. А ще вона об’єдналася з трьома китайськими компаніями 

щоб створити єдину платформу, як альтернативу Google Play.

Але для здійснення всього задуманого потрібен час і чималі ресурси. А смартфони потрібно випускати і продавати зараз, щоб користувачі не пішли до конкурентів. І обхідний варіант на перехідний період знайдений.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс Gizchina з посиланням на Mobiltelefon повідомив, що Huawei має намір встановлювати на смартфони 70 найбільш популярних додатків з Google Play. Тим самим користувачі отримають доступ до улюблених програм без необхідності встановлювати файли APK. Перелік з 70 додатків для кожного з регіонів буде свій і складений виходячи з переваг користувачів на локальних ринках.Huawei придумала обхідний шлях, як компенсувати відсутність Google PlayКрім цього, компанія має намір встановити свої аналоги програмних продуктів. Так, замість YouTube запропонують Huawei Video, а картографічний сервіс Google Maps замінять на аналог, створений спільно з Tom-Tom.

Очікується, що обхідний варіант компанія встановить на свої новинки, серед яких будуть і моделі серії Huawei P40. Але відомості про зміну тактики боротьби за користувачів виходять не від самої Huawei, тому не будемо поспішати робити висновки. Почекаємо офіційних коментарів компанії і вихід новинок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.