Xiaomi Mi 10 може бути досить дорогим, і ось чому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Політика ціноутворення, якої Xiaomi дотримується на всьому шляху свого розвитку, майже завжди відрізнялася лояльністю по відношенню до споживачів. Саме цей факт зіграв важливу роль в тому, що техніка компанії стала популярною. Фанатів низьких цін виявилося чимало.

Проте, цінники на пристрої компанії неухильно ростуть, нехай і не так стрімко, як у конкурентів. І зростання цін тільки продовжиться, адже відтепер Xiaomi сфокусувала свої зусилля на створенні пристроїв середнього і флагманського сегментів.

Схоже, що не варто розраховувати на те, що за Xiaomi Mi 10 запросять трохи. По крайній мірі, сама компанія почала готувати користувачів до того, що зростання цін на флагман може бути відчутним. Так, Лей Цзюнь повідомив про те, що при створенні нового пристрою низька собівартість не була в пріоритетах. Було поставлено завдання створити кращий продукт і цінові обмеження були зняті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, аналогічна мета стояла і перед творцями Xiaomi Mi Mix Alpha і чим все закінчилося, ми вже знаємо. Цінник склав близько $ 2800.. Безумовно, ціна на Xiaomi Mi 10 не буде настільки значною, але дуже схоже, що і дуже привабливою вона не стане.

Саме тому компанія вже почала виправдовувати зростання цін, натякаючи на те, що це палата за ті новації і нововведення, які отримає смартфон. Зокрема, установка пам’яті стандарту LPDDR5, задоволення не дешеве. Але глава Xiaomi впевнений, що користувачі тільки виграють від наявності нового чіпа пам’яті.

Уже відомо, що в базовій версії Xiaomi Mi 10 пропонуватиме 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб постійної. Буде версія з 256 Гб флеш-пам’яті, а топова модифікація отримає 12/512 Гб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.