Представили Moto G Stylus: дешева заміна Galaxy Note

Moto G Power і G Stylus / Фото Engadget.
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія показала нову лінійку недорогих смартфонів – Moto G Power з великим акумулятором і Moto G Stylus з вбудованим стилусом.
За характеристиками ці смартфони дуже схожі, головна «фішка» кожної моделі ховається в назві. Moto G Power виділяється батареєю на 5000 мАг – при екрані з діагоналлю 6,4 дюйма і не дуже “потужному залізі” можна очікувати день-два автономної роботи.

Moto G Stylus за своєю ідеєю схожий на Galaxy Note, але його стилус не такий “просунутий”. З його допомогою можна робити рукописні замітки, робити позначки на скріншотах і малювати. Але його, наприклад, не можна використовувати як бездротовий пульт для спуску камери.

Зовні смартфони теж схожі

При цьому вартість смартфонів буде різною. Moto G Power коштує $ 249 – близько 6,2120 тис. гривень, а за модель зі стилусом доведеться трохи доплатити – вона коштує $ 299, або близько 7,349 тис. гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У плані інших характеристик – Moto G Power і G Stylus вийшли класичними бюджетними смартфонами. Вони працюють на процесорі Snapdragon 665 з 4 ГБ оперативної пам’яті. В обох варто 6,4-дюймовий дисплей з IPS-матрицею і розширення Full HD.

Ще в смартфонах стоїть традиційний за сучасними мірками набір з трьох камер. Є основна камера на 16 Мп, ширококутна на 8 Мп і додатковий модуль для макро – 2 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.