HUAWEI Y7p став найдоступнішим смартфоном компанії з камерою на 48 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без гучних анонсів компанія HUAWEI випустила новий недорогий смартфон Y7p. Передбачається, що в Європі він вийде під назвою P40 Lite E. Особливістю пристрою став майже безрамковий екран з отвором під фронтальну камеру і акумулятор великої ємності. 

HUAWEI Y7p отримав 6,39-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю HD + (1560х720). За словами виробника, за рахунок тонких рамок екран займає 90,15% площі лицьової сторони пристрою. Фронтальна камера розташувалася в невеликому отворі в лівому кутку. 

На тильній панелі розмістилися сканер відбитків пальців і потрійна основна камера. Вона складається з головного модуля на 48 Мп (f / 1.8), «ширококутна» на 8 Мп і датчика глибини на 2 Мп. Заявлена ​​підтримка нічного режиму зйомки і розпізнавання сцен на основі штучного інтелекту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора Kirin 710F з частотою до 2,2 ГГц і оснащений 4 ГБ оперативної пам’яті. Вбудований накопичувач на 64 ГБ при необхідності можна розширити картою microSD об’ємом до 512 ГБ. Ємність вбудованого акумулятора становить 4000 мАг. Для зарядки використовується старий роз’єм micro-USB, але разом з тим виробник залишив і 3,5-мм аудіопорти для навушників. 

Новинка оцінена в $ 166, а ось точні терміни виходу поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.