Захисне скло розкрило дизайн Oppo Find X2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo Find X2 повинен скоро вийти, і нове фото захисного скла для цього смартфона продемонструвало нам деякі ключові деталі вигляду смартфона.

Дисплей буде витягнутим, зі співвідношенням сторін 20:9 і отвором під камеру у верхньому лівому куті. На жаль, в другому поколінні компанія Oppo, вочевидь, відмовилась від ідеї висувної камери, як це було в Oppo Find X і що було основною фішкою цього флагмана. Невідомо, чому, але технологія поступово зникає з ринку, і компанія Oppo в цьому плані не виняток, а якраз частина неприємного правила. Грані дисплея будуть загнутими, тобто ми побачимо в Oppo Find X2 щось схоже на дисплей-водоспад, як у Vivo Nex 3 і Huawei Mate 30 Pro.

Інсайдер Ice Universe опублікував разом з фото передньої панелі додаткову інформацію про саму панель. Вона буде виготовлена по технології OLED, але поки невідомо, по якому саме її підвиду, з роздільною здатністю QHD+ і частотою оновлення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше компанія Oppo офіційно підтвердила, що Oppo Find X2 отримає Snapdragon 865 в якості чіпсета, а також кастомний співпроцесор M1. Також смартфон отримає потрійну основну камеру, в якій головним сенсором буде 48-мимегапіксельний Sony IMX689, який готується до виходу. Селфі-камера, як ми вже знаємо, буде розміщена у верхньому лівому куті дисплея у вирізі. Також інсайдерська інформація показала, що у смартфоні може бути швидка зарядка на 50W.

Нагадаємо, що раніше Oppo Find X2 пройшов сертифікацію Wi-Fi, яка показала, що він буде підтримувати Wi-Fi 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.