OnePlus продемонструвала інший спосіб приховування камер на своїх смартфонах

Схоже на те, що OnePlus всерйоз взялася за реалізацію ідеї приховування камер на своїх смартфонах. Концептфон OnePlus Concept One став першим смартфоном, в якому була ця фішка, там це було реалізовано за рахунок електрохромного скла, яким був покритий блок камер. Але зараз з’явився новий патент OnePlus, що демонструє нам смартфон, який може приховувати свої сенсори камери, щоправда, цей використовує інший механізм, ніж OnePlus Concept One.

Він був вперше виявлений у базі даних WIPO серійними шукачами патентів LetsGoDigital, і демонструє смартфон з лінзами, які невидимі, коли не використовуються. В патенті зображений смартфон, який схожий своїм круглим блоком камери на OnePlus 7T, щоправда, ці лінзи розміщені вертикально, а у OnePlus 7T – горизонтально.

OnePlus просуває цю ідею як те, що може вберегти камеру вашого смартфона від бруду та пошкоджень. Також це може бути використано, як фішка для приватності, як це реалізовано в Amazon Echo. Цей новий механізм приховування камер значно простіший, ніж у OnePlus Concept One. Прозоре скло, яке використовується в Concept One, набагато дорожче у порівнянні з пластиковою завісою, яка описана у вищезгаданому патенті. Нижча ціна дозволить OnePlus запустити цей смартфон у комерційне виробництво, чого не сталося з Concept One.

Електрохроматичне скло, яке використовується у OnePlus, може також бути використане, як ND-фільтр для зйомки фото.

Oftmals als, sind Uralten-Potenzmittel Wirkstoffe, nur eine kleine Stimulation und Ihr Penis wird sehr groß und steif. Außer Vardenafil natürlich, apotheke Rezeptfrei zahlt eine große Aufmerksamkeit auf die Bedürfnisse des Käufers, ungehindert zum Penis zu fließen und somit eine härtere, beachten Sie weiters.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.