Радіочастотне випромінювання Apple iPhone 11 Pro вдвічі перевищує норму

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Результати дослідження смартфона Apple iPhone 11 Pro на предмет радіочастотного випромінювання, проведеного незалежною лабораторією RF Exposure Lab з Сан-Маркоса (штат Каліфорнія) на замовлення виробника захисних чохлів Penumbra Brands, показали, що він не відповідає граничним нормам з безпеки, затвердженим Федеральною комісією зі зв’язку США (FCC).

В ході тестування iPhone 11 Pro фахівці RF Exposure Lab виявили, що він удвічі перевищує допустиму межу з безпеки, встановлений FCC для радіочастотного (RF) випромінювання від мобільного телефону. Питомий коефіцієнт поглинання (Specific Absorption Rate, SAR) iPhone 11 Pro дорівнює 3,8 Вт / кг при гранично допустимій нормі FCC 1,6 Вт / кг.

Тести проводилися згідно з інструкціями FCC, з телефоном, що знаходиться на відстані 5 мм від манекена, створеного для імітації тканин людини. Якщо пристрій буде знаходитися ближче, наприклад, в кишені, випромінювання може бути ще більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначено в прес-релізі, смартфон для тестування був куплений в роздробі. 

« Тестування мобільного телефону є саморегульованим – виробник постачає телефон в незалежну лабораторію для тестування, і, якщо телефон його проходить, FCC стверджує пристрій для випуску , – повідомив Райан МакКогі (Ryan McCaughey), технічний директор Penumbra Brands. – Однак коли ми купили iPhone в роздробі і протестували його таким же чином, лабораторія RF Exposure Lab виявила, що він не відповідає межі безпеки FCC ».

« Тестування показало, що iPhone 11 Pro потенційно може більш ніж удвічі перевищувати (щодо радіочастотного випромінювання) допустимі норми з безпеки, встановлені FCC », – зазначив МакКогі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.