В мережі показали вражаюче 8К відео зняте на смартфон зі Snapdragon 865

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Qualcomm недавно анонсувала флагманський чіпсет Snapdragon 865, з яким будуть виходити всі флагманські смартфони в 2019-ому році (або у першій половині 2019, у випадку якщо компанія Qualcomm повторить минулорічний хід і покаже нам в середині цього року оновлену версію Snapdragon 865, яка, скоріш за все, отримає назву “Snapdragon 865+”). Поки що невідомо, який смартфон на Snapdragon 865 першим поступить у продаж, але вже на наступному тижні запланована презентація компанії Samsung, яка покаже нам свої нові флагмани, які явно будуть працювати саме на Snapdragon 865.

І зараз, незадовго до запуску першого смартфона на Snapdragon 865, компанія Qualcomm опублікувала відео, яке було знято в роздільній здатності 8К на девайс, який працював на цьому чіпсеті. За обробку зображення відповідальне нове ядро – Spectra ISP 480. Qualcomm при публікації відео сказали: “Смартфони зі Snapdragon 865 можуть знімати відео професійної якості і мати нові захоплюючі фішки камери, включно з 8К відео. Подивіться на драматичні горизонти Аризони у 8К! Зображення велике, різке і завантажене у всій красі на YouTube.”

Компанія також сказала, що для зйомки відео був використаний останній чісет Snapdragon 865 і Sony IMX586 на “смартфоні-прототипі”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відео виглядає трохи шумним і зернистим, але причиною цього може бути копресія YouTube.

Якщо говорити про майбутні смартфони на цьому чіпсеті і з такою можливістю, то є чутки про те, що Samsung Galaxy S20 Ultra отримає можливість запису відео у роздільній здатності 8К з допомогою свого модуля на 108МП. Щоб упевнитися в цьому, нам треба просто зачекати тиждень до презентації Samsung, яка пройде 11-ого лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.