Samsung сама розкрила флагман Galaxy S20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung чогось опублікувала зображення Galaxy S20 в фірмовому чохлі серед списку аксесуарів в своєму ж інтернет-магазині. Зараз сторінка недоступна, але сайт WinFuture встиг зробити скріншоти.

Виходить, що Samsung сама підтвердила всі чутки і витоки зображення флагманів. І тепер точно відомо, що нове покоління флагманів буде називатися Galaxy S20, а не S11.

У новій лінійці Samsung з’явиться відразу три моделі – базовий Galaxy S20, великий S20 + і головний флагман S20 Ultra. Всі смартфони виконані в єдиному стилі, але будуть сильно відрізнятися по ціні і характеристикам.

Старший флагман Galaxy S20 Ultra отримає камеру з роздільною здатністю 108 Мп і окремий об’єктив зі 100-кратним збільшенням. Також у нього з’явиться додатковий ToF-сенсор для сканування об’єктів і вимірювання відстані. Презентація всієї лінійки Galaxy S20 пройде 11 лютого, разом з ними представлять новий «складаний»смартфон Galaxy Z Flip.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.